UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Jak będzie mi chodził ETS2 na tym laptopie?
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
natekpl
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 8
Dołączył: 09-07-2013
Post: #61
06-09-2014, 00:29

A do jakiej gry można porównywać ETS2 aby wiedzieć na jakich parametrach pójdzie?
Znalazłem ciekawego laptopa (http://www.ceneo.pl/26687051#tab=spec) właśnie z tą grafiką http://www.notebookcheck.pl/Intel-HD-Gra...160.0.html
szybkie cytowanie
kru129
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 745
Dołączył: 02-11-2012
Post: #62
06-09-2014, 08:15

Nie kupuj koniecznie tego laptopa, jeśli chcesz grać na przyzwoitych ustawieniach. Ma dobry procesor Intela Intel I7, ale bardzo słabą kartę zintegrowaną Intela, która nie nadaje się do gier. Może na niskich, średnich pograsz. Ja mam trochę słabszą kartę Intela HD Graphics 4000 i na niskich ustawieniach ledwo co chodził ETS 2 (25-30 fps-ów) Najlepiej oglądać filmy na YT jak zachowując się gry na dany sprzęcie Smile http://youtu.be/XY9VB5_sBow
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2014, 08:17 przez kru129.)
szybkie cytowanie
gutitm
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 14
Dołączył: 21-08-2014
Post: #63
09-09-2014, 11:16

http://www.oleole.pl/laptopy-i-netbooki/...-1gb.bhtml Pomożecie ?? Mam takiego Lapka jak bedzie mi gra chodzic


Help!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2014, 11:34 przez gutitm.)
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #64
09-09-2014, 15:27

@gutitm

Pobierz demo ETS 2 i sprawdź: http://www.eurotrucksimulator2.com/download_ets2.php Najszybciej pobierzesz z linków pod "Fast download links - Full Version".

Jak kupisz grę to wpiszesz kody i możesz grać dalej.
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2014, 15:28 przez MirM.)
szybkie cytowanie
gutitm
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 14
Dołączył: 21-08-2014
Post: #65
09-09-2014, 15:30

MirM

Mam już zakupioną pełną wersje A takiego lapka mogę tani wyrwać o to chodzi W tej chwili moj sprzet nie powala Smile
I chodzi mi czy na tym Lenovo dam rade?
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #66
09-09-2014, 15:47

@gutitm

Wcześniej napisałeś:
Cytat:Mam takiego Lapka jak bedzie mi gra chodzic

wiec precyzyjnie odpowiedziałem na Twoje pytanie, jak można sprawdzić działanie ETS2.

W wymienionym przez Ciebie laptopie jest Karta graficzna - GeForce GT 610M.
Jest to słaba karta graficzna. Poczytaj i zwróć uwagę na jej wydajność w poszczególnych grach, rozdzielczość i poziom detali: http://www.notebookcheck.pl/NVIDIA-GeFor...589.0.html

Na podanej stronie masz testy laptopów. Jest też ranking kart graficznych w laptopach. Jest też forum i tam możesz również poczytać i zorientować się które karty graficzne sprawdzają się w grach.
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2014, 15:49 przez MirM.)
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości