UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Garaże w grze
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
legend
I am legend
*
Użytkownik


Liczba postów: 22
Dołączył: 28-10-2012
Post: #1
12-11-2012, 23:43

Witajcie.
Mam do Was nieco nietypowe pytanie Smile
Czy istnieje w grze możliwość zdegradowania garażu do poziomu niżej?
Mam garaż we Wrocławiu z 5 miejscami garażowymi i chciałbym cofnąć jego rozbudowę, aby miał mniej miejsc nie tracąc przy tym aktualnego Save'a.
Istnieje taka możliwość?
szybkie cytowanie
Vaiarek
Ojciec Dyrektor
*
Użytkownik


Liczba postów: 133
Dołączył: 22-10-2012
Post: #2
12-11-2012, 23:47

Nie. Takiej możliwości nie ma. Możesz tylko rozbudować
szybkie cytowanie
legend
I am legend
*
Użytkownik


Liczba postów: 22
Dołączył: 28-10-2012
Post: #3
12-11-2012, 23:50

A możliwość sprzedaży garażu?
szybkie cytowanie
smyro
Z drogi k****!
*****
Niezły klient


Liczba postów: 610
Dołączył: 24-10-2012
Post: #4
12-11-2012, 23:54

nie da sie sprzedać
Renault Premium 460DXi
i5-2500K | MSI P67A-GD55 (B3) | GTX 560 (970? ^^) | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 MHz | Corsair CX600 | Fractal Design Define R3 | Corsair H60 | LG 25UM65
szybkie cytowanie
legend
I am legend
*
Użytkownik


Liczba postów: 22
Dołączył: 28-10-2012
Post: #5
12-11-2012, 23:58

No to mała lipka :p będę musiał inaczej sobie radzić Wink
Dzięki, wyjaśnione, do zamknięcia.
szybkie cytowanie
Magneto
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 48
Dołączył: 23-10-2012
Post: #6
12-11-2012, 23:59

Skoro to wątek o garażach, to chciałbym zapytać, po co pod 5-ioma okienkami kierowców (w oknie zarządzania garażem) są też dwa okienka z kłódką? Coś tam się odblokowuje?
I czy jeżeli grę zacząłem w Poznaniu a później kupiłem drugi garaż w drugiej części Europy, to mogę się tam na stałe przebazować, zwalniając miejsce w Poznaniu?
szybkie cytowanie
kanar666
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 455
Dołączył: 21-10-2012
Post: #7
13-11-2012, 00:05

Te 2 okienka to taka jakby bocznica,jak kupisz ciężarówkę to właśnie tam wskakuje lub kieorwce,a potem wskakuje do tych pięciu okienek,a co do przeniesienia nie ma żadngo problemu.
szybkie cytowanie
Butch Stein
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 8
Dołączył: 23-10-2012
Post: #8
13-11-2012, 09:30

(12-11-2012, 23:59 )Magneto napisał(a): I czy jeżeli grę zacząłem w Poznaniu a później kupiłem drugi garaż w drugiej części Europy, to mogę się tam na stałe przebazować, zwalniając miejsce w Poznaniu?

Ot to dobre pytanie, mnie się tego nie udało zrobić. Może nie dostatecznie się przyłożyłem, ale próby były. Big Grin
szybkie cytowanie
kuba141
Kierowca
*
Użytkownik


Liczba postów: 301
Dołączył: 27-10-2012
Post: #9
04-12-2012, 16:17

Da się. Wink
1)Kupujesz ciężarówkę do tego garażu gdzie chcesz się przenieść;
2)Wsiadasz do niej i jeździesz. Wink
szybkie cytowanie
Butch Stein
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 8
Dołączył: 23-10-2012
Post: #10
04-12-2012, 16:25

Ta pozostajesz przypisany do pierwszego, tego który podajesz na początku gry.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości