UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Pytanie o steam
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Darek15
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 16
Dołączył: 01-12-2012
Post: #1
07-12-2013, 22:47

Siemanko mam pytanie.
Kupiłem ETS-a 2 w promocji na muve.pl.
I tu mam pytanie, bo dostałem klucz na steam, ale rzecz w tym że nie chce jej wrzucać na steam z racji że często wyjeżdżam i nie zawsze mam dostęp do internetu, a z tego co wiem żeby gierka działała przez steam on musi połączyć się z serwerem
Czy jest możliwość grania bez wrzucania gry na steam, a jeśli tak to skąd wziąć grę bo mam same klucze ?
szybkie cytowanie
Michaleczeq
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 72
Dołączył: 06-11-2012
Post: #2
07-12-2013, 23:30

Grę wystarczy pobrać ze strony producenta, po pobraniu zapyta Cię o klucz, wpisz i powinno działać.
szybkie cytowanie
Virtual
SCANIA..
*
Użytkownik


Liczba postów: 6
Dołączył: 27-11-2013
Post: #3
08-12-2013, 00:18

Jeżeli nie masz dostępu do internetu możesz używać Steam'a w trybie Offline i grać.
szybkie cytowanie
Scenerio
No-Life
*
Użytkownik


Liczba postów: 860
Dołączył: 27-04-2013
Post: #4
08-12-2013, 00:19

Najlepiej pobrać ze strony producenta gre i tyle.
Truck's foto by Scenerio

Polub i zmotywuj mnie!

Ciężaróki w obiektywie
Zapraszam do oglądania zdjęć!
szybkie cytowanie
donmarkos1
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 35
Dołączył: 24-10-2013
Post: #5
08-12-2013, 00:55

kolego czytaj o co chodzi w poście bo widzę, że mało ludzi czyta tu ze zrozumieniem
(07-12-2013, 23:30 )Michaleczeq napisał(a): Grę wystarczy pobrać ze strony producenta, po pobraniu zapyta Cię o klucz, wpisz i powinno działać.
szybkie cytowanie
ipkis
Użytkownik
*
Użytkownik


Liczba postów: 126
Dołączył: 25-10-2012
Post: #6
08-12-2013, 01:47

@up
Ale co to ma do rzeczy? Darek15 NIE ZAWSZE ma dostęp do internetu, więc wystarczy raz ściągnąć i zainstalować grę, wpisać klucz i po sprawie. Potem internet nie jest potrzebny. Tak jak napisał Virtual steam może pracować w trybie offline, więc raz zainstalowana gra będzie śmigać

Mądry głupiemu ustępuje
Ale co, gdy głupi się z tego nie raduje
Krzyczy z grubym kijem, że połamie ci kości
Że mądry ustąpił? To oznaka słabości
szybkie cytowanie
piotruss
Kierowca Bombowca
*
Użytkownik


Liczba postów: 85
Dołączył: 20-11-2013
Post: #7
08-12-2013, 09:26

Do tematu
Sam kupilem z tej promocji ETS'a i jak wyzej kolezdzy sie wypowiedzieli jak nie masz polaczenia z internetem steam dziala w trybie offline co jest bardzo dobra rzecza. Takze wpisuj klucz, pobieraj gre i smigaj samojezdziem Big Grin

Tapniete z Sony Xperia T ;p
szybkie cytowanie
kapusta1964
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 1
Dołączył: 11-01-2014
Post: #8
16-01-2014, 20:34

Witam mobilki Wink mam pytanie odbiegające troche od tematu ale nie ma sensu zakładac nowego bo to błachostka ale strasznie sie męcze . otóz jak zrobi abym na srodku ekranu u góry miał czas,prędkość , ilosc pali itp tak jak tutaj na zdjeciu

http://i41.tinypic.com/ifykiv.png

jest to modyfikacja czy ustawienie w grze ?
szybkie cytowanie
matejozi
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 49
Dołączył: 30-10-2013
Post: #9
16-01-2014, 20:48

To jest modyfikacja. Tutaj masz to:
Kod:
http://www.4shared.com/file/lmXoorAB/zzzzzzzz_Doradca_Drogowy.html
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2014, 00:30 przez matejozi.)
szybkie cytowanie
czaja454
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 18
Dołączył: 07-02-2014
Post: #10
15-02-2014, 22:37

Skoro to temat o steam, to ja bym poprosił o instrukcję krok po kroku, co mam zrobić, co ściągnąć, co zainstalować, gdzie najlepiej kupić grę na steam. w innym temacie rozważałem miedzy steam a boxową wersją gry. no i jednak z opinii lepszy jest ten steam. szybciej sa aktualki, można grać bez łącza, itp.

z góry dzięki za zrozumienie i pomoc.
szybkie cytowanie
qamil
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 48
Dołączył: 23-10-2012
Post: #11
16-02-2014, 11:43

Najlepiej kupić grę taniej, a czy na steam czy nie to nie ma żadnej różnicy (poza ceną). Nie wiem dlaczego z opinii lepszy jest steam, co prawda sam używam tej wersji ale gdybym zainstalował ją "normalnie" miałbym tą samą grę. Szybciej są aktualizacje? Teraz tak, ale pamiętam że któraś wersja wyszła najpierw na wersję normalną, a następnego dnia na steamową, więc to nie do końca prawda. Można grać bez łącza? W normalną wersję też, internet jest potrzebny tylko do aktywacji - po wpisaniu klucza przy instalacji można się odciąć, a gra będzie chodzić normalnie.
szybkie cytowanie
czaja454
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 18
Dołączył: 07-02-2014
Post: #12
16-02-2014, 12:52

A czy klucz do wersji steam można wprowadzić do wersji "płytowej"?
szybkie cytowanie
_HardCore_
Zbanowany
*
Zbanowany


Liczba postów: 41
Dołączył: 31-01-2014
Post: #13
16-02-2014, 15:06

Klucz jest tylko jeden i działa on na wersji pudełkowej jak i na steam Wink
szybkie cytowanie
Block3r
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 17
Dołączył: 13-11-2012
Post: #14
16-02-2014, 17:47

Zarejestruj się na gram.pl i tam kup. 20zł 40gr, tylko spiesz się, dziś się kończy! http://sklep.gram.pl/digi/euro-truck-sim...rowa.shtml Ja kupiłem i nie żałuję. Steam śmiga jak należy.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości