UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Czy pójdzie mi ETS2?
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piotrek
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 625
Dołączył: 12-08-2012
Post: #1
19-07-2013, 09:41

Drogi użytkowniku!

Chcesz wiedzieć czy uruchomisz Euro Truck Simulator 2 na swoim sprzęcie? Jest na to prosty sposób. Nie musisz pisać na forum specyfikacji posiadanego przez Ciebie komputera. Nie jesteśmy cudotwórcami, którzy przy średnim sprzęcie wydadzą odpowiedni wyrok.

Najprościej i dla Ciebie i dla nas, jest sprawdzić, czy ETS2 zadziała, poprzez zagranie w wersję demonstracyjną gry. Możesz ją pobrać stąd
Jeżeli gra Ci zadziała i zdecydujesz się na zakup oryginalnej kopii gry, nie będziesz musiał nawet jej jeszcze raz ściągać, ani instalować z płyty. Wystarczyć będzie, że wpiszesz klucz aktywacyjny, który znajdziesz w pudełku z grą!

Życzymy miłego testowania!
"Większość najlepszych pomysłów powstaje z frustracji. Z poczucia, że ja bym zrobił to lepiej"
Sir Richard Branson
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2013, 12:53 przez _PMA.)
szybkie cytowanie
grisza2x2
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 1
Dołączył: 07-11-2014
Post: #2
07-11-2014, 15:50

Witam.
Jestem tu nowy i chciałbym dowiedzieć się przed zakupem gry czy pójdzie mi na moim kompie tzn laptopie.

i3- 3110m
4gb ram
intel hd 4000
500 hdd

dokładnie mówiąc acer E1-571

demo chodzi bez zarzutów ale mam obawy bo ostatnio zaktualizowałem grę wcześniej ściągniętą z chomika i wyskoczył mi baner; PROGRAM EURO TRUCK SIMULATOR 2 PRZESTAŁ DZIAŁAĆ.

o co chodzi z tym komunikatem? czyżby hd nie dawała rady?
bardzo proszę o pomoc,,,

sory za litery, wiem że powinny byc wielkie ;-)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2014, 15:52 przez grisza2x2.)
szybkie cytowanie
kuba10105
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 202
Dołączył: 11-02-2013
Post: #3
07-11-2014, 16:06

Demo działa tak samo jak oryginalna gra. Pobrana może mieć takie problemy.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości