UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Mx Simulator!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mmamaster44
Niezarejestrowany


 
Post: #1
17-03-2013, 13:23

Siema dziś chciałbym wam przedstawić raczej w Polsce nie znany Mx Simulator który moim zdaniem jest naprawdę ciężkim symulatorem.
Grę mozna kupić na stronie Mxsimulator.com za jedyne 39.99$ (Dolarów!)
albo też na tej stronie pobrać Demo, demo oferuje nam Trzy tory i tryb Multiplayer są też dwa tryby gry Arcade (Prosty jak budowa cepa odradzam jeżdżenia na tym) i Arcade Off co jest bardzo trudnym trybem, gram w tą grę już jakoś dwa lata i spokojnie mogę powiedzieć że gdyby w Polsce zorganizowali jakieś zawody to nie wystartowałoby nawet 10 osób i ja bym miał tam Drugie miejsce dlaczego drugie? już odpowiadam bo jest taki jeden typek który też jeździ i jeździ naprawdę dobrze wpiszcie sobie na Youtube Kacper2KT z tego co wiem to on chyba już nie jeździ Wink

Już przed wejściem do pierwszej jazdy radze zmienić ustawienia dotyczące sterowania, i odradzam jeżdżenia na Arcade Włączonym, poprzez jeżdżeniu na tym czymś gra nie przypomina Symulatora.
a i tryb arcade wyłącza się gdy wejdziemy do Bike Setup i znajdziemy tam takie coś jak Arcade nalezy na to kliknąć i się wyłączy Wink


Uwaga: Można się szybko zniechcęcić ;p
szybkie cytowanie
kacper2kt
Niezarejestrowany


 
Post: #2
25-03-2013, 21:14

Specjalnie dla tego postu się zalogowałem i chcę tobie oznajmić, że ciągle gram w Mxs !
szybkie cytowanie
Norbuś
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 15
Dołączył: 01-11-2012
Post: #3
27-06-2013, 11:42

Na prawde trudno jest sie tam nauczyć jeździć Big Grin Potrzeba wielu trenningów, ja nie stety nie moge grać multiplayer (internet 20 kb/s). Gra z początku wygląd jak jakaś chinka, albo sprzed wieku, ale oferta modyfikacji jest tak wielka, że idzie zmienić praktycznie całą gre.
szybkie cytowanie
John MacClane
Elite Of World Downhil Cup
*
Użytkownik


Liczba postów: 132
Dołączył: 18-11-2012
Post: #4
27-06-2013, 12:21

Jeśli to jest mx simulator:
[ciach]
i jeździ się tu "cegłą" to żal mi was.
Na o wiele lepszej grafie możecie pograć w Mx vs Atv Reflex / Alive
No ale jak kto lubi .
szybkie cytowanie
Norbuś
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 15
Dołączył: 01-11-2012
Post: #5
27-06-2013, 12:50

Tak to jest mx simulator w oryginalnej wersji. Mx vs atv reflex itp mają lepszą grfike, miekkie podłoże (robią sie dziury) itp, ale tam 10 min rozjeżdżenia się i jest sie mistrzem. Whipy można robić na pierwszym locie w życiu, a w mx simultor po wyłczeniu Arcade trudno mi było z początku przejechać kółko bez 10 gleb Dodgy nie mówiąc o lotach. Do tego masa ustawień zawieszenia, masy zawodnika etc.

Jak już mówiłem jest wielka paleta modów(stroje, crossy, tory) Można tam znaleźć odwzorowanie prawdziwych torów tj. Lommel, Vankelswaard, wszystkie z rundy AMA SX ME 2013, Hangtown. Często wychodzą one w czasie odbywania się tam zawodów, tak jak to było w AMA SX ME. Tekstura podłoża też nie jest do końca pusta, w piasku np na torze Loomel czy Vankelswaard trudno jest rozpędzić setke czy ćwartke w 4t bo trzyme je piach, a na torze np w Las Vegas jedzie się już normalnie.

A tak wygląd po zmodowaniu:

[ciach]

[ciach]

[ciach]

Fakt, faktem i tak w Rexlexie jest lepsza grfika, ale grfika z modów + symulacja jazdy daje wygraną dla mxs.
szybkie cytowanie
John MacClane
Elite Of World Downhil Cup
*
Użytkownik


Liczba postów: 132
Dołączył: 18-11-2012
Post: #6
27-06-2013, 12:57

Wiecie co? Przetestuję tą gre (w wer. demo)
Jeśli można to prosiłbym jakąś stronke z modami .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2013, 12:57 przez John MacClane.)
szybkie cytowanie
Norbuś
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 15
Dołączył: 01-11-2012
Post: #7
27-06-2013, 13:05

Wpisz w przeglądarce forum tego symulatora. I jak będziesz w ustawieniach to wyłącz arcade bo z arcade to totalne drewno, da sie tylko jeździć prosto i skręcać.
szybkie cytowanie
Ha-eS
Zielona legenda
******
Moderator


Liczba postów: 323
Dołączył: 11-11-2012
Post: #8
27-06-2013, 14:24

Cytat:11. Maksymalny rozmiar zamieszczanych w postach obrazów wynosi 640 x 480 pikseli. Jeżeli obraz jest większy, należy zamieścić odnośnik do pełnej wersji obrazu najlepiej z miniaturką (lecz nie jest ona wymagana). Moderator ma prawo do edycji lub całkowitego usunięcia posta zawierającego zbyt duże obrazy. Użytkownik nagminnie wstawiający zbyt duże obrazy może otrzymać ostrzeżenie, akceptację postów przez moderatora, czasową lub w skrajnych przypadkach stałą blokadę pisania.
Tak więc od tego momentu każdy post który nie spełnia tego punktu będzie nagradzany warnem.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości