UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Kamera
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KarolScania
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 20
Dołączył: 22-10-2012
Post: #1
23-01-2013, 16:49

Wiem, że w ets2 są wolne kamery co można latac po całej mapie , ja z tego korzystam , ale mam pytanie czy jest jakaś kamera wolna która jest tylko we wnętrzu kabiny Exclamation
PozdrawiamIdeaHuhSmile
szybkie cytowanie
Nokian
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 885
Dołączył: 21-10-2012
Post: #2
23-01-2013, 17:00

(23-01-2013, 16:49 )KarolScania napisał(a): Wiem, że w ets2 są wolne kamery co można latac po całej mapie , ja z tego korzystam , ale mam pytanie czy jest jakaś kamera wolna która jest tylko we wnętrzu kabiny Exclamation
PozdrawiamIdeaHuhSmile

Musisz korzystać z kamery 0 jeżeli chcesz poruszać się swobodnie po całym wnętrzu ale być może to Cię usatysfakcjonuje:

http://eurotrucksimulator2.info/pl/forum...żera--2488
szybkie cytowanie
KarolScania
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 20
Dołączył: 22-10-2012
Post: #3
23-01-2013, 17:12

z tej kamery to na 0 to tekstury sa do bani, aj widziałem zdjecie od SCS wewnątrz Scani , gdzie tekstury są normalne Huh
szybkie cytowanie
Grabik
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 130
Dołączył: 23-10-2012
Post: #4
23-01-2013, 17:35

Kolego mówisz o tym ?
http://eurotrucksimulator2.info/pl/wp-co...or_002.jpg
http://eurotrucksimulator2.info/pl/wp-co...or_001.jpg
szybkie cytowanie
KarolScania
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 20
Dołączył: 22-10-2012
Post: #5
23-01-2013, 17:36

o tym i tam jeszcze było jedno z parkingu widziałem Idea
szybkie cytowanie
Ha-eS
Zielona legenda
******
Moderator


Liczba postów: 323
Dołączył: 11-11-2012
Post: #6
23-01-2013, 17:37

Wydaje mi się, że to była zwyczajnie zmiana miejsca "oczu" kierowcy z kamery 1.
Wszystkie kamery poza kamerą nr 1 są z zewnątrz ciągnika i modyfikacja ich spowoduje, że tekstury i tak będą takie jak w exteriorze. Żeby mieć ładne tekstury interiora trzeba by zmienić ustawienia kamery nr 1 ale wtedy niestety widok zza kierownicy będzie zmieniony na widok pasażera. Czyli po takiej modyfikacji nie będziemy mogli mieć kamery zza kierownicy...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2013, 17:41 przez Ha-eS.)
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości