UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

z weterana do mistrza
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel-en
Niezarejestrowany


 
Post: #1
17-01-2013, 19:47

Witam ludziska Smile
Widze ze nie tylko ja sie zaangazowalem w te gre Smile.
Mam wielki problem z euro truck pierwsza wersja . Nie moge wejsc na ostatni poziom (mistrz). Dalej na weteran.
Przeszedlem/przejezdzilem juz wszystko , kupilem nowa ciezarowke klasy A (Swift) , wczesniej po kolei C, B, teraz A . Po zakupie dostarczylem kilka ladunkow i dalej nic , nie wchodze na wyzszy poziom- nie dostaje gwiazdki. Nadmienie ze gra jest oryginalna z cd i do tej pory dzialalo wysmienicie. Mieliscie tak podobnie , czy tylko u mnie ?
Pozdrawiam
Daniel
szybkie cytowanie
adrianiveco
Porcelanowa Lalka
*
Użytkownik


Liczba postów: 81
Dołączył: 23-10-2012
Post: #2
17-01-2013, 20:03

Kolego ale tutaj się gra w ETS2 a nie ETS. Smile
szybkie cytowanie
Daniel-en
Niezarejestrowany


 
Post: #3
17-01-2013, 20:08

Ok
Ja gram w starsza wersje. Pogram to se kupie mlodsza Tongue
Aktualnie ta mnie bawi . Smile
szybkie cytowanie
Tajemniczy96
Let's play a game.....
*****
Niezły klient


Liczba postów: 33
Dołączył: 21-10-2012
Post: #4
17-01-2013, 20:16

Jeśli masz jakieś modyfikacje wyrzuć je i spróbuj.

A jak to nie pomoże, to po prostu zrób reinstall i zobacz czy nadal tak będzie Smile

Jak nawet to nie pomoże, to niestety ale nic mi już nie przychodzi do głowy Smile
szybkie cytowanie
Daniel-en
Niezarejestrowany


 
Post: #5
17-01-2013, 21:33

Dzieki za odpowiedz
Reinstalacja ? Nie wiem jak zrobic a raczej boje sie stracic uzyskanych postepow.
Modyfikacja ? Nie rozumie.

Dzieki za odpowiedz
Reinstalacja ? Nie wiem jak zrobic a raczej boje sie stracic uzyskanych postepow.
Modyfikacja ? Nie rozumie.
szybkie cytowanie
_PMA
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 1,504
Dołączył: 23-10-2012
Post: #6
19-01-2013, 18:37

A jak kupiłeś ciężarówkę klasy A to ją ulepszałeś? Wink
"Niepodległe kwiaty, niezniszczalny krzyż. Huczą gabinety i imperium drży.
Szydzi z generałów, nie lęka się wojska, nielegalny naród, zakazana Polska!"
szybkie cytowanie
Daniel-en
Niezarejestrowany


 
Post: #7
19-01-2013, 18:48

...ulepszylem , lakier, silnik, paliwo - wszystko co moglem zrobic , tez myslalem ze tak trzeba ale dalej nie wskakuje gwiazdka.
Cofnalem sie tez do tylu i kombinowalem z innymi ciezarowkami ( A ) i dalej tak samo. Kiedy np musialem zaliczyc transport zeby objechac europe to gwiazdka wskakuje od razu .
Pozdrawiam
Daniel Smile

...ulepszylem , lakier, silnik, paliwo - wszystko co moglem zrobic , tez myslalem ze tak trzeba ale dalej nie wskakuje gwiazdka.
Cofnalem sie tez do tylu i kombinowalem z innymi ciezarowkami ( A ) i dalej tak samo. Kiedy np musialem zaliczyc transport zeby objechac europe to gwiazdka wskakuje od razu .
Pozdrawiam
Daniel Smile
szybkie cytowanie
pieczarek
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 11
Dołączył: 22-10-2012
Post: #8
22-02-2013, 17:00

z tego co pamiętam na ostatni poziom musisz kupić ciężarówkę klasy A innego producenta niż miałeś do tej pory, więc jeśli to zrobiłeś to wrzuć screena z zakładki rozwoju, może wtedy będzie łatwiej Ci pomóc
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości