UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Mapa
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kolo1234
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 5
Dołączył: 13-11-2012
Post: #1
29-12-2012, 20:22

Mialem mape tsm map 1.5 i jak ja usunalem to jak w menu chcialem wejsc w dealerow samochodow yo mnie wywalilo do pulpitu. W czym problem?
szybkie cytowanie
RadolSzczecin
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 2,987
Dołączył: 18-11-2012
Post: #2
29-12-2012, 20:58

Problem pewnie w tym że do testowania nowych map (o czym niektorzy nie wiedzą) najbezpieczniej i najlepiej założyć sobie nowy profil.
Niektóre mapy są robione z dodatkami, wiadomo ze też i zmianami (firmy,dealerzy itd) a napewno z nowymi trasami .... a jak się mapę usunie to powoduje błąd gdyż w naszym profilu zapisywane są różne dane a próbujesz teraz grać znowu na podstawowej mapie pewnie z profilu i save'u zrobionego na tej nowej mapie

Niestety czasem nie mozna 'wrócić' z powrotem.

Przed użyciem 'nowej' mapy - zapisać najpierw grę jeszcze na podstawowej mapie i skopiować sobie ten cały folder z profilem i mieć w zapasie.
MASZ PROBLEM Z GRĄ/MODAMI ? Podaj .log z gry

W 'Dokumentach' / 'Euro Truck Simulator 2' / plik 'game.log'
Otwórz plik notatnikiem, skopiuj całą zawartość na forum
umieszczając w znacznikach [ code]ZAWARTOŚĆ PLIKU[ /code]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2012, 21:04 przez RadolSzczecin.)
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości