UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Małe pytanko
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DJ8923
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 47
Dołączył: 25-10-2012
Post: #1
16-12-2012, 14:03

Witam mam takie małe pytanko czy tylko w Scanii można dawać tabliczki na szybę ? bo zauważyłem ze w innych markach nie można dawać tych tabliczek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2012, 15:01 przez Oleeks.)
Lesiu106
SADOL
*
Użytkownik


Liczba postów: 451
Dołączył: 13-11-2012
Post: #2
16-12-2012, 14:05

można w każdej ciężarówce, ale tylko w warsztacie (nie w konfiguratorze w salonie)
Ichyy
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 4
Dołączył: 24-10-2012
Post: #3
16-12-2012, 14:06

Można we wszystkich ale pod warunkiem że Ty jeździsz tą ciężarówką Tongue
Sadam
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 44
Dołączył: 28-10-2012
Post: #4
16-12-2012, 14:09

Można w każdej.

Proponuję zamknąć temat bo autor dostał już odpowiedzi, które rozwiały jego wątpliwości. Smile
PawelB
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 29
Dołączył: 22-10-2012
Post: #5
16-12-2012, 14:11

(16-12-2012, 14:06 )Ichyy napisał(a): Można we wszystkich ale pod warunkiem że Ty jeździsz tą ciężarówką Tongue

Nie prawda wszystkim kierowcą możesz dodać, wiem bo ja moim dodawałem. Robisz to w menadżerze ciężarówek poprzez modernizacje ciągnika.
@DJ8923 są dostępne w warsztacie od 2lvl tabliczka kierowcy (czyli po stronie kierownicy) a od 3lvl odblokowuje się po stronie zmiennika kierowcy.
Thombike
Swojak
*
Użytkownik


Liczba postów: 377
Dołączył: 22-10-2012
Post: #6
17-12-2012, 08:04

Każdy mój kierman ma swoja tabliczkę a drugą ma z nazwą firmy. Można to robić naprawdę dowolnie w warsztatach nie w salonach.
Koniec tematu.
DJ8923
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 47
Dołączył: 25-10-2012
Post: #7
18-12-2012, 12:13

dobra wiec temat otwarty to odpisuje... . Mówicie ze każdy kierowca i w każdej ciężarowce może mieć taka tabliczkę tym czasem u mnie tego nie ma mogę mieć tylko w Scanii w której jeżdżę jestem na 28 lvl i mam oryginalna grę jakby co nie wiem w czym problem coś czuje ze bez reinstalki sie nie obejdzie...
Goro
Żywa legenda forum
*****
VIP


Liczba postów: 418
Dołączył: 22-10-2012
Post: #8
18-12-2012, 12:20

Może głupie pytanie, ale robisz wszystko tak jak trzeba?

[Obrazek: d63usm.jpg]

[Obrazek: dK0eGm.jpg]

[Obrazek: PlODSm.jpg]
DJ8923
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 47
Dołączył: 25-10-2012
Post: #9
18-12-2012, 12:55

Hah to ja zawsze jechałem normalnie do serwisu i się nie dało a przez menedżera mogę dodawać. Nigdy bym nie pomyślał ze taka prosta czynność Big Grin . Działa i już sobie dodałem tabliczki we wszystkich moich wozach Tongue . To w takim razie temat już można zamknąć bo rozwiązany problem. Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam.




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości