UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Symulator autobusu
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sadam
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 44
Dołączył: 28-10-2012
Post: #1
09-12-2012, 20:18

Witam!

Szukam Symulatora Autobusu ale nie miejskiego. Chciałbym prowadzić Autobus, którym zawiozę ludzi gdzieś daleko. Tak jak w ETS 2 wieziemy ładunek np. z Poznania do Londynu to ja bym chciał poprowadzić autobus właśnie w taka trasę.

Z góry dzięki za odp.
szybkie cytowanie
Pastyl
BK ze społeczeństwa
*
Użytkownik


Liczba postów: 482
Dołączył: 22-10-2012
Post: #2
09-12-2012, 20:25

Pobierz mod na autobus do ETS2 i jeździj nim po Europie. Fakt nie ma pasażerów, ale i tak wysiadali by i wsiadali tylko 2 razy podczas podróży więc...

A co do gry to takiej nie ma.
szybkie cytowanie
Grzegorz
MERCEDES
*
Użytkownik


Liczba postów: 73
Dołączył: 23-10-2012
Post: #3
09-12-2012, 20:26

Z tego co aktualnie wiem, nie ma takich symulatorów. Z tych co wiem, że są to tylko miejskie.
szybkie cytowanie
Sadam
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 44
Dołączył: 28-10-2012
Post: #4
09-12-2012, 20:26

Pastyl

A gdzie znajdę taki mod?
szybkie cytowanie
Nokian
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 885
Dołączył: 21-10-2012
Post: #5
09-12-2012, 20:28

Z tego co wiem taki sumylator nie istenieje. Masz kilka rozwiązań:

- autobus do ETS 2 i jeździsz sobie ale niestety bez pasażerów
- Bus Driver ale to ani symulator ani dlugie trasy, co najwyżej przejazd z miasta do miasta jako autobus turystyczny lub w stylu PKSu.
- 18 wheels of stell Haulin i modyfikacja na transport pasażerski. Było coś takiego bo sam z ciekawości testowałem. Miałeś dworce, podjeżdżałeś, brałeś ludzi i ogień do celu.

Sadam:

http://www.4shared.com/rar/_1zh3x9u/nibu..._Beta.html





Nie testowałem ale podobno działa na 1.1.1 i 1.2.5.1.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2012, 20:35 przez Nokian.)
szybkie cytowanie
kuba141
Kierowca
*
Użytkownik


Liczba postów: 301
Dołączył: 27-10-2012
Post: #6
09-12-2012, 20:36

Najpierw przed wsadzeniem tego moda to kup sobie wcześniej w grze MANa. Wink
Pastyl, uprzedziłeś mnie z tym linkiem. Tongue
szybkie cytowanie
Daniel123
Map maker
*****
Niezły klient


Liczba postów: 209
Dołączył: 24-10-2012
Post: #7
09-12-2012, 20:38

Przydał by się symulator PKS i to w zimeBig Grin
szybkie cytowanie
mbobojar
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 9
Dołączył: 23-10-2012
Post: #8
09-12-2012, 23:09

W OMSI jest chyba kilka map z dalekimi trasami Wink
szybkie cytowanie
Mikołaj
Użytkownik
*
Użytkownik


Liczba postów: 129
Dołączył: 26-10-2012
Post: #9
10-12-2012, 00:09

Tak zaczynam odtwarzać ten trailer z YT i wskakuje na minute 1:40 i słyszę , że śpiewa po PL ale im dłużej słucham tym nadzieja się zmniejsza Big Grin

1:40 "Znów odstawszy mięso nam przykryje, ale Unieś okna za nami"" Big Grin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2012, 00:12 przez Mikołaj.)
szybkie cytowanie
_PMA
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 1,504
Dołączył: 23-10-2012
Post: #10
11-12-2012, 20:14

Pole do popisu dla SCS. Bez względu czy byłby to symulator autobusu miejskiego czy międzymiastowego to mogliby z powodzeniem wypełnić sporą lukę na rynku. No i jeszcze mocniej mogliby wykorzystać współpracę ze Scanią Wink
"Niepodległe kwiaty, niezniszczalny krzyż. Huczą gabinety i imperium drży.
Szydzi z generałów, nie lęka się wojska, nielegalny naród, zakazana Polska!"
szybkie cytowanie
anders68
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 5
Dołączył: 16-12-2012
Post: #11
29-07-2013, 21:55

symulator autobusów i tramwajów

http://www.youtube.com/watch?v=sj3k0OumUO8
szybkie cytowanie
adrianiveco
Porcelanowa Lalka
*
Użytkownik


Liczba postów: 81
Dołączył: 23-10-2012
Post: #12
28-08-2013, 21:45

Póki co najlepszym symulatorem autobusu jest OMSI, poczekaj na ECS. I uprzedzam, że nie jest tak, że raz pasażerowie wsiadają i na jednym wysiadają, jeżdżę autokarami w rzeczywistości od kilku lat i wiem, że zbierają pasażerów po kolei na przystankach.
szybkie cytowanie
Ghost
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 483
Dołączył: 24-10-2012
Post: #13
28-08-2013, 21:55

Takie mozliwosci w ETS2 albo ECS... Marzenie

Wysłane z Xperia Sola za pomocą Tapatalk 2
Intel Core i3-4130 3.4GHz 3MB
MSI GeForce GTX650Ti 2GB OC
Corsair 4GB 1600MHz Vengeance Blue CL9

Aktualny projekt:
Coming Soon

szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości