UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

AI Autobusy w grze
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DJ8923
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 47
Dołączył: 25-10-2012
Post: #1
27-11-2012, 11:18

Witam mam taki problem zainstalowałem tego najnowszego patcha do ETS2 i miały być niby autobusy na trasie tymczasem przejeździłem klika ładunków i nie widziałem nigdzie ani jednego autobusu nie wiem może któryś z modów to powoduje. Proszę o pomoc.

Mam następujące mody:

zzzfirmenmod

zZzZzZcabinsound

Mint&Xsoner Fizyka 1.1

Truck_Realne_Loga_patch1.2.5
szybkie cytowanie
KamilS
3D Master
*****
VIP


Liczba postów: 394
Dołączył: 23-10-2012
Post: #2
27-11-2012, 11:32

Wywal Mint&Xsoner Fizyka 1.1 i zobacz czy będą autobusy, jeśli tak to znaczy że ten mod powoduje ich brak.
Uszanuj moją pracę i pobieraj przez AdFly.

My Steam ID: fraor
szybkie cytowanie
DJ8923
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 47
Dołączył: 25-10-2012
Post: #3
27-11-2012, 13:06

A wiec tak wywaliłem wszystkie mody co opisywałem do góry ale zostawiłem tylko ten mod Truck_Realne_Loga_patch1.2.5 i autobusy się pojawiły ale teraz szukam jakiegoś innego modu na realne firmy w grze dostosowane do nowego patcha.
szybkie cytowanie
moominko
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 5
Dołączył: 14-11-2012
Post: #4
27-11-2012, 13:13

(27-11-2012, 13:06 )DJ8923 napisał(a): A {cut} teraz szukam jakiegoś innego modu na realne firmy w grze dostosowane do nowego patcha.

Popatrz na mody użytkownika satan19990 Skin Pack V1.4
szybkie cytowanie
mayday82
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 19
Dołączył: 23-10-2012
Post: #5
27-11-2012, 13:14

tutaj znajdziesz realne nazwy firm z naczepami

http://eurotrucksimulator2.info/pl/forum...k-v1-4--69
szybkie cytowanie
DJ8923
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 47
Dołączył: 25-10-2012
Post: #6
28-11-2012, 00:59

dzieki bardzo już zainstalowałem ale mam takie pytanko czy da się żeby ustawić "prawdziwy manual" ale na klawiaturze? czy raczej nie ma takiej możliwości ?
szybkie cytowanie
Finder
Swojak
*
Użytkownik


Liczba postów: 401
Dołączył: 25-10-2012
Post: #7
28-11-2012, 01:48

(28-11-2012, 00:59 )DJ8923 napisał(a): dzieki bardzo już zainstalowałem ale mam takie pytanko czy da się żeby ustawić "prawdziwy manual" ale na klawiaturze? czy raczej nie ma takiej możliwości ?

Możesz ustawić tzw. sekwencyjną, czyli CTRL - bieg w dół, SHIFT - bieg w górę. CTRL i SHIFT może być ten lewy lub prawy na klawiaturze Smile
szybkie cytowanie
DJ8923
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 47
Dołączył: 25-10-2012
Post: #8
28-11-2012, 11:16

No tak jeżdżę cały czas ale mam pytanie bo tam jest takie coś jak prawdziwy manual czy da rady na tym na klawiaturze jeździć ?
szybkie cytowanie
kuba141
Kierowca
*
Użytkownik


Liczba postów: 301
Dołączył: 27-10-2012
Post: #9
04-12-2012, 15:52

(28-11-2012, 11:16 )DJ8923 napisał(a): No tak jeżdżę cały czas ale mam pytanie bo tam jest takie coś jak prawdziwy manual czy da rady na tym na klawiaturze jeździć ?
Raczej nie, chociaż... Big Grin
...jest taki program "PPJoy - Virtual Joystick", w którym chyba da się zrobić aby pod danymi klawiszami były ustawione biegi, mi to działało jako "jest puszczone sprzęgło i wciśnięte" -> 0/1, pomiędzy nic nie ma, do tego też z kierowaniem myszką miałem mały problem.
Może tobie się uda to jakoś pustawiać, życzę powodzenia. Wink
Jak ci się uda to napisz.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości