UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Błąd po napisaniu posta
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szeryff123
No-Life
*
Użytkownik


Liczba postów: 674
Dołączył: 22-10-2012
Post: #1
19-09-2014, 16:12

Za każdym razem kiedy napiszę jakiegoś posta wyskakuje taki błąd:

[Obrazek: buont.jpg]

Ale post się wysyła.
Na pytania związane z Volvem F10 nie odpowiadam!!!
Nie pomagam z konwertem, ze zmodem, z blenderem, ani jakąkolwiek modyfikacją, od tego są poradniki.
szybkie cytowanie
mikolaj558
Taki sobie ja :D
*
Użytkownik


Liczba postów: 159
Dołączył: 23-05-2013
Post: #2
19-09-2014, 17:26

Również się dołączam, mam podobny problem Sad

P.S. A ten post napisał się dobrze i wysłał się bez problemu Tongue
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2014, 17:27 przez mikolaj558.)
szybkie cytowanie
novee
EVT
*
Użytkownik


Liczba postów: 19
Dołączył: 04-01-2013
Post: #3
19-09-2014, 18:30

U mnie występuje ten sam problem.
szybkie cytowanie
Wilku
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 852
Dołączył: 25-10-2012
Post: #4
19-09-2014, 18:45

Teraz będzie pincet postów 'u mnie też jest'... wiadomo, że jest bo to nie Wasz błąd tylko forum.
szybkie cytowanie
Adamek
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 151
Dołączył: 19-05-2013
Post: #5
19-09-2014, 19:52

U mnie tego nie błedu nie ma.
szybkie cytowanie
Wilku
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 852
Dołączył: 25-10-2012
Post: #6
19-09-2014, 19:57

Adamek po prostu błąd występuje co jakiś czas. Różnie to bywa, o błąd z MyBB to nie trudno Tongue
szybkie cytowanie
sewcio65
Poskramiacz Cyganów
*
Użytkownik


Liczba postów: 150
Dołączył: 09-07-2014
Post: #7
19-09-2014, 20:21

A ja mam podobny problem, ale mi wywala błąd jak wysyłam z tapatalk.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2014, 20:22 przez sewcio65.)
szybkie cytowanie
Szalu
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 62
Dołączył: 20-04-2013
Post: #8
19-09-2014, 22:38

@sewcio bo ten błąd dotyczy tapatalka Smile
szybkie cytowanie
Adamek
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 151
Dołączył: 19-05-2013
Post: #9
19-09-2014, 22:46

Na tapatalku rownież błędu nie mam


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szybkie cytowanie
Malkiniak
Tutejszy
*
Użytkownik


Liczba postów: 148
Dołączył: 04-02-2013
Post: #10
21-09-2014, 07:38

Błąd ten występuje u mnie czasowo i najprawdopodobniej ma związek z Tapatalk.Nie sprawdzałem, jak jest na telefonie, ale na komputerze błąd występuje po napisaniu posta, i w danym czasie.
szybkie cytowanie
KamilS
3D Master
*****
VIP


Liczba postów: 394
Dołączył: 23-10-2012
Post: #11
21-09-2014, 12:14

Sam jedynie mogłem tylko wyłączyć TT, jednak będę starał się nad tym popracować o ile Piotr mi to umożliwi.
Uszanuj moją pracę i pobieraj przez AdFly.

My Steam ID: fraor
szybkie cytowanie
smyro
Z drogi k****!
*****
Niezły klient


Liczba postów: 610
Dołączył: 24-10-2012
Post: #12
21-09-2014, 14:19

Mi wczoraj podobny błąd na kompie wyskoczył, ale nie pomyślałem żeby screena zrobić.
Renault Premium 460DXi
i5-2500K | MSI P67A-GD55 (B3) | GTX 560 (970? ^^) | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 MHz | Corsair CX600 | Fractal Design Define R3 | Corsair H60 | LG 25UM65
szybkie cytowanie
Szalu
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 62
Dołączył: 20-04-2013
Post: #13
21-09-2014, 18:59

nie prawdopodobnie tylko tapatalka mogło wywalić z bazy danych Smile
szybkie cytowanie
Piotrek
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 625
Dołączył: 12-08-2012
Post: #14
23-09-2014, 11:33

Wczoraj w celu wyleczenia problemu z Taptalkiem zaktualizowano aktualizację skryptu i wtyczki. Niestety skutki były odwrotne do oczekiwanych. Pojawiło się wiele poważnych problemów.
W związku z tym wykonano backup - przywrócenie ostatniej dobrej konfiguracji. Posty z dziś i wczoraj zostały utracone. Niestety.
"Większość najlepszych pomysłów powstaje z frustracji. Z poczucia, że ja bym zrobił to lepiej"
Sir Richard Branson
szybkie cytowanie
smyro
Z drogi k****!
*****
Niezły klient


Liczba postów: 610
Dołączył: 24-10-2012
Post: #15
25-09-2014, 19:45

(19-09-2014, 22:38 )Szalu napisał(a): @sewcio bo ten błąd dotyczy tapatalka Smile

Mi to na przeglądarce wyskakuje więc sie mylisz.

[Obrazek: 9ed1553862215a1af44ea9aac254ab32.png]
Renault Premium 460DXi
i5-2500K | MSI P67A-GD55 (B3) | GTX 560 (970? ^^) | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 MHz | Corsair CX600 | Fractal Design Define R3 | Corsair H60 | LG 25UM65
szybkie cytowanie
TheMrKarolus
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 940
Dołączył: 28-11-2012
Post: #16
25-09-2014, 19:46

Błędu takiego nie ma ale czasem post potrafi się wysyłać nawet do minuty.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości