UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

ETS 2 a dwa procesory
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misiek5
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 2
Dołączył: 02-07-2014
Post: #1
31-08-2014, 02:39

Dzień dobry.
Piszę z pytaniem: czy ETS 2 obsługuje dwa procesory (2x Intel Xeon 3,2GHz)?
Za odpowiedź dziękuję.
Pozdrawiam.

PS: Jakby co to grę posiadam Tongue
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2014, 02:40 przez Misiek5.)
Finder
Swojak
*
Użytkownik


Liczba postów: 401
Dołączył: 25-10-2012
Post: #2
31-08-2014, 08:37

Gra będzie korzystać tylko z jednego procesora.
Luigi
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 42
Dołączył: 23-08-2014
Post: #3
01-09-2014, 11:20

Ale chodzi ci o 2 procesory czy 2 rdzenie Tongue ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2014, 11:20 przez Luigi.)
mikolaj558
Taki sobie ja :D
*
Użytkownik


Liczba postów: 159
Dołączył: 23-05-2013
Post: #4
01-09-2014, 11:27

Skoro posiadasz grę to dlaczego założyłeś temat w "Nie mam gry i chciałbym wiedzieć"?
Witek
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 37
Dołączył: 07-02-2013
Post: #5
01-09-2014, 13:06

@Luigi, dwa procesory...
Luigi
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 42
Dołączył: 23-08-2014
Post: #6
01-09-2014, 13:14

Wow jak ma 2 procesory to pewnie ma wypas płyte główną...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2014, 13:15 przez Luigi.)
darekc
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 60
Dołączył: 31-05-2013
Post: #7
01-09-2014, 14:36

Niekoniecznie, te procesory głównie był wsadzane w serwery więc płyta do całkiem innego zastosowania niż do wyświetlania grafiki.
ETS2 + DLC Going East + DLC HPC Pack + DLC MPJ Pack + DLC SPJP + ProMods + Poland Rebuilding + DK18/A18 + RusMap
Kamiks
Kamtrans Logistics
*
Użytkownik


Liczba postów: 305
Dołączył: 27-10-2012
Post: #8
02-09-2014, 14:59

Też mam dwa procesory, każdy po dwa rdzenie (myślę, czy by nie kupić cztero rdzeniowych). Gra tylko na jednym działa niestety.
A kompa mam kupionego za śmieszne pieniądze od firmy zajmującej się reklamą, był złożony typowo do zastosowań graficznych typu photoshop etc.
2014 Volvo FH 460 Euro 6 Globetrotter XL 4x2
KAMTRANS Logistics
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2014, 15:00 przez Kamiks.)




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości