UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Mapa TSM Aktualizacje
Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mangat
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 9
Dołączył: 28-03-2014
Post: #161
02-10-2014, 15:26

Co to za mapa jak powtarzają się miasta. To ma być Indonezja !
szybkie cytowanie
BARTAS*MAF*2
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 11
Dołączył: 14-06-2014
Post: #162
02-10-2014, 15:35

mangat ale np MMG też miasta się powtarzają i nikomu to nie przeszkadza.

mlody 1987 mapa indonezji nie działa z map rus 1.3.5. nie chce się załadować
szybkie cytowanie
slavoyek
Szef sam sobie
*****
Niezły klient


Liczba postów: 877
Dołączył: 05-05-2013
Post: #163
02-10-2014, 16:26

Jaka Mapa Indonezji? Czy wy macie w ogóle pojęcie gdzie Indonezja leży? Podpowiem wam że na pewno nie przy Wyspach Brytyjskich i na pewno nie ma tam takich miast jak Bari,Essen,Bochum,Kair,Ateny,Bilbao czy Catania lub Aarhus. To jakiś fake jest. Wiem że ktoś robi mapę Indonezji ale to ma być(lub już jest) standalone jak mapa Węgier.
Kod:
http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=32&t=14623

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2014, 16:32 przez slavoyek.)
szybkie cytowanie
mangat
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 9
Dołączył: 28-03-2014
Post: #164
02-10-2014, 17:36

Święta prawda slavoyek . Może jeszcze ktoś Chiny wrzuci we Francję. To dopiero by była ciekawostka na forum.
szybkie cytowanie
BARTAS*MAF*2
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 11
Dołączył: 14-06-2014
Post: #165
02-10-2014, 18:33

No dobra już się tak nie czepiajcie nazwy
szybkie cytowanie
mlody1987
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 50
Dołączył: 04-02-2013
Post: #166
02-10-2014, 19:28

No faktycznie jakiś nie wypał ta mapa.Tereny może fajnie zrobione ale nic wspólnego z Indonezją to nie ma
szybkie cytowanie
jarecki666
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 69
Dołączył: 25-12-2012
Post: #167
03-10-2014, 15:56

działa z 1.13.1 ???

działa z 1.13.1 ???
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2014, 15:57 przez jarecki666.)
szybkie cytowanie
rafaelcz82
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 99
Dołączył: 09-04-2014
Post: #168
03-10-2014, 17:08

Mapa TSM działa z wersją 1.13 bez problemu.
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #169
12-10-2014, 08:55

Wydano nową wersję mapy TSM 5.2 zgodną z patch 1.13.x - data: 10.10.2014 r.

- brak nowych miast
- usunięto zgłoszone błędy
- rozbudowano tunel pod rzeką Elbe ( Łabą)w Hamburgu
- nowe miasta dodane przez SCS w patch 1.11. nie są jeszcze zintegrowane ( pracują na tym)
- mapa nie jest zgodna w wersją gry 1.10 lub wcześniejszymi

LINK: ( 655 MB)

Kod:
https://bitly.com/bundles/thomastsm/M

Proszę autora wątku o dodanie opisu i linku do pierwszego post. Smile

=======================================================

Wydano również nową wersję modu: JustPlayMod do mapy TSM 5.2

Kod:
This mod is compatible with patch 1.13.x. It contains

real company-names:

    all trailers with skins of original brands
    Mercedes-truck with real name and logo (Credits to Fares Djebar)

Truckshop:

    Dozens of additional accessories, motors, and gearboxes for all trucks
    all parts are accessible from start of the game

improved Traffic:

    additional 3-axis trucks in traffic
    some cars have topspeed above 200 km/h for german highways
    lights of the AI became brighter
    increased traffic

changes in Economy:

    bank loan up to 500.000 € with longer durations
    changes in police-fines

LINK:
( 38,6 MB)

Kod:
https://bitly.com/bundles/thomastsm/N
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2014, 09:08 przez MirM.)
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #170
14-10-2014, 12:18

UWAGA

Ważna informacja od autorów mapy TSM.

Mapa TSM 5.2 obecnie działa tylko z DLC "Going East"

W najbliższych dniach wydamy drugi link do pobrania, gdzie mapa TSM 5.2 będzie mogła być uruchomiona bez DLC.

Prosimy wybaczyć błąd.
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
szybkie cytowanie
metrix
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 31
Dołączył: 23-10-2012
Post: #171
14-10-2014, 12:34

Do czego służy ten mod: JustPlayMod do mapy TSM 5.2 ?

Dzięki za odp.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2014, 12:37 przez metrix.)
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #172
14-10-2014, 12:50

@metrix

Przecież w ramce masz dokładnie podane co zawiera. Nie uczyłem się angielskiego, a jednak potrafię to przetłumaczyć aby zrozumieć, lecz tłumaczenia z Google translatora nie będę wstawiał. Smile

Najogólniej:
- wszystkie przyczepy mają skiny oryginalnych marek
- Mercedes ma oryginalną nazwę i logo
- dziesiątki dodatkowych akcesoriów, silników i skrzyń biegów do wszystkich samochodów
- wszystkie części są dostępne od początku gry
- ciężarówki 3-osiowe występują w ruchu drogowym
- niektóre samochody mają zwiększoną prędkość powyżej 200 km/h na niemieckich autostradach
- światła AI są jaśniejsze
- zwiększony ruch
- kredyt bankowy do 500.000 € z dłuższym czasem trwania spłaty
- zmiany w wysokości kar mandatów
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
szybkie cytowanie
metrix
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 31
Dołączył: 23-10-2012
Post: #173
06-11-2014, 10:15

Jak wyłączyć automatyczną aktualizację w steam, tak aby nowy patch ,, nie anulował" mi aktualnej trasy?
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #174
06-11-2014, 10:25

@metrix

W Steam - Biblioteka - prawy klik na ETS 2, wybrać właściwości, potem zakładka BETA i wybrać wersję gry która ma być np. 1.13.4.1.
Wówczas nie nastąpi automatyczna aktualizacja do nowego patcha, czyli do 1.14.x.
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości