UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Nowy styl forum - błędy i uwagi
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scenerio
No-Life
*
Użytkownik


Liczba postów: 860
Dołączył: 27-04-2013
Post: #61
21-04-2014, 22:41

Ja mam problem mianowicie, po kliknięciu pokaż nieprzeczytane posty a następnie klikając oznacz wszystkie tematy jak przeczytane niby zaznacza je jako przeczytane ale jak znowu kliknę pokaż nieprzeczytane posty są te same tematy co przed oznaczeniem ich jako przeczytane.
Truck's foto by Scenerio

Polub i zmotywuj mnie!

Ciężaróki w obiektywie
Zapraszam do oglądania zdjęć!
szybkie cytowanie
Szeryff123
No-Life
*
Użytkownik


Liczba postów: 674
Dołączył: 22-10-2012
Post: #62
21-04-2014, 22:45

Trzeba wyłączyć pamięć podręczną z przeglądarki, bo się strony nie chcą usuwać.
Na pytania związane z Volvem F10 nie odpowiadam!!!
Nie pomagam z konwertem, ze zmodem, z blenderem, ani jakąkolwiek modyfikacją, od tego są poradniki.
szybkie cytowanie
Scenerio
No-Life
*
Użytkownik


Liczba postów: 860
Dołączył: 27-04-2013
Post: #63
21-04-2014, 23:17

Usunąłem pliki cookies i dalej to samo :/
Truck's foto by Scenerio

Polub i zmotywuj mnie!

Ciężaróki w obiektywie
Zapraszam do oglądania zdjęć!
szybkie cytowanie
Nokian
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 885
Dołączył: 21-10-2012
Post: #64
21-04-2014, 23:47

Nie pomaga. Poza tym nawet po ponownym zalogowaniu nadal pokazują się posty oznaczone jako nieprzeczytane pomimo, że zostały już przeczytane. Po odświeżeniu okazuje się, że ktoś napisał nowy post ale nie było go widać wcześniej.

Podziękowania się naprawiły Smile
szybkie cytowanie
smyro
Z drogi k****!
*****
Niezły klient


Liczba postów: 610
Dołączył: 24-10-2012
Post: #65
22-04-2014, 02:09

U mnie na operze (12.16) wszystko elegancko śmiga.
Renault Premium 460DXi
i5-2500K | MSI P67A-GD55 (B3) | GTX 560 (970? ^^) | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 MHz | Corsair CX600 | Fractal Design Define R3 | Corsair H60 | LG 25UM65
szybkie cytowanie
TED
Weteran
*****
Niezły klient


Liczba postów: 1,711
Dołączył: 24-10-2012
Post: #66
22-04-2014, 07:14

Błąd jest na pewno na Firefox-sie a na Chrome tego nie mam.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.

Nieważne czy dostaniemy odpowiedź na zadane przez nas pytanie. Ważne, żeby osoba, która je zadaje, sama spróbowała sobie na nie odpowiedzieć.
szybkie cytowanie
Vin Red
Weteran
*****
Niezły klient


Liczba postów: 278
Dołączył: 05-08-2013
Post: #67
22-04-2014, 07:40

(22-04-2014, 07:14 )TED napisał(a): Błąd jest na pewno na Firefox-sie a na Chrome tego nie mam.

U mnie na Chrome występuje ten błąd.
 WoTr
 Steam
 Eagles
szybkie cytowanie
TED
Weteran
*****
Niezły klient


Liczba postów: 1,711
Dołączył: 24-10-2012
Post: #68
22-04-2014, 07:54

To ja sam nie wiem jak to jest ale niemniej jest to bardzo dziwne, bo na Chrome zarówno w domu jak i w pracy błędu nie mam, a na Firefox w domu i w pracy mam.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.

Nieważne czy dostaniemy odpowiedź na zadane przez nas pytanie. Ważne, żeby osoba, która je zadaje, sama spróbowała sobie na nie odpowiedzieć.
szybkie cytowanie
kargul
Niemożliwy
*
Użytkownik


Liczba postów: 29
Dołączył: 03-03-2014
Post: #69
22-04-2014, 08:12

Miałem dokładnie ten sam problem, poza tym będąc zalogowanym i klikając na "pokaż dzisiejsze posty" znikały opcje administracyjne swojego konta czyli "Witaj, kargul. Ostatnia wizyta: Wczoraj, 13:40 (Panel użytkownika — Wyloguj)
Lista znajomych Pokaż nieprzeczytane posty | Pokaż dzisiejsze posty | Prywatne wiadomości (0 nowych, 3 wszystkich) "

Pomogło wejście do opcji Mozilli :

Narzędzia>>Opcje>>Sieć>>Treść w pamięci podręcznej i przycisk "wyczyść teraz"

usunęło 300Mb plików tymczasowych i wszystko wróciło do normy.
szybkie cytowanie
Piotrek
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 625
Dołączył: 12-08-2012
Post: #70
22-04-2014, 15:29

Dobra, ma ktoś pomysł czemu tak się stało i jak można by było rozwiązać to z poziomu serwisu?
"Większość najlepszych pomysłów powstaje z frustracji. Z poczucia, że ja bym zrobił to lepiej"
Sir Richard Branson
szybkie cytowanie
Scenerio
No-Life
*
Użytkownik


Liczba postów: 860
Dołączył: 27-04-2013
Post: #71
22-04-2014, 18:11

Czyściłem dziś pamięć podręczną cookies i dalej jest ten sam błąd jakieś pomysły na to?To wina serwera czy raczej przeglądarek?


e: Jak nie miałem problemów na starym stylu tak na tym mnie wylogowało i zniknęła mi opcja niewylogowywania.
Truck's foto by Scenerio

Polub i zmotywuj mnie!

Ciężaróki w obiektywie
Zapraszam do oglądania zdjęć!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2014, 19:33 przez Scenerio.)
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #72
22-04-2014, 20:28

@Scenerio

Wpisz w polu adresu strony:
eurotrucksimulator2.info/pl/forum/member.php?action=login

potem po wpisaniu loginu i hasła zaznacz opcję "Zapamiętaj mnie"

Pisał już o tym Goro - patrz post 52
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
szybkie cytowanie
Lesiu106
SADOL
*
Użytkownik


Liczba postów: 451
Dołączył: 13-11-2012
Post: #73
22-04-2014, 21:26

Przeczytane tematy nadal się pokazują w nieprzeczytanych:

http://scr.hu/0o0u/xcktb
500. post - 24.11.2013 - rok i 11 dni po założeniu konta tutaj ;p

Nowości ze świata motoryzacji oraz jej piękno. Polecam! (FB)
szybkie cytowanie
Piotrek
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 625
Dołączył: 12-08-2012
Post: #74
22-04-2014, 21:39

Dobra, ma ktoś pomysł czemu tak się stało i jak można by było rozwiązać to z poziomu serwisu?
"Większość najlepszych pomysłów powstaje z frustracji. Z poczucia, że ja bym zrobił to lepiej"
Sir Richard Branson
szybkie cytowanie
Scenerio
No-Life
*
Użytkownik


Liczba postów: 860
Dołączył: 27-04-2013
Post: #75
23-04-2014, 09:36

A moje pytanie czy dzieje się tak na starym stylu?Trzeba sprawdzić bo to może wina stylu. Piotrek postaram się w necie poszukać podobnego problemu ewentualnie poszukać na forum mybb kogoś kto wie jak to rozwiązać.Dodam ,że na IE na WP8 działa wszystko normalnie.
Truck's foto by Scenerio

Polub i zmotywuj mnie!

Ciężaróki w obiektywie
Zapraszam do oglądania zdjęć!
szybkie cytowanie
Nokian
Moderator
******
Moderator


Liczba postów: 885
Dołączył: 21-10-2012
Post: #76
23-04-2014, 09:48

Dziś posypała się akceptacja tematów - wczoraj jeszcze normalnie mogłem akceptować a dziś po kliknięciu "oczekujące na akceptację" pokazuje mi brak takich tematów mimo, że ona są.

Opera 20 - nie działa poprawnie

Chrome 33 - działa jak należy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2014, 11:57 przez Nokian.)
szybkie cytowanie
TED
Weteran
*****
Niezły klient


Liczba postów: 1,711
Dołączył: 24-10-2012
Post: #77
23-04-2014, 09:49

Na chrome działa tak sobie (używam Reksio) - mam tematy przeczytane i odznaczone i się dalej nie pokazują jako nieprzeczytane. Natomiast SB mogę tylko czytać ostatnie wpisy, a jak klikam "pokaż wszystkie" to ostatni wpis jest z 21.04.14 z godz.17:17. Dodatkowo tak jak pisał Nokian moderator nie może akceptować nowych wątków (modyfikacje wstawił za mnie). Na firefox - to już w ogóle Ameryka - nie chce nic poprawnie działać mimo czyszczenia pamięci podręcznej. Po raz pierwszy się spotkałem z takim problemem i nawet nigdzie o takim przypadku nie czytałem.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.

Nieważne czy dostaniemy odpowiedź na zadane przez nas pytanie. Ważne, żeby osoba, która je zadaje, sama spróbowała sobie na nie odpowiedzieć.
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #78
23-04-2014, 12:05

Problem u mnie też występuje gdy używam przeglądarki Firefox v. 28.

Na przeglądarce Opera v.20 oraz Internet Exploler v. 11 nie mam żadnego problemu.
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
szybkie cytowanie
bandurama
komputerek
*
Użytkownik


Liczba postów: 108
Dołączył: 07-01-2013
Post: #79
23-04-2014, 12:10

Na Internet Exploler też jest ten błąd.
szybkie cytowanie
**VD**
*\Virtual Designer/*
*
Użytkownik


Liczba postów: 139
Dołączył: 25-10-2013
Post: #80
23-04-2014, 13:11

Wszyscy patrzycie na posty a nikt nie zwrócił uwagi na to że czas systemowy z serwera jest wysyłany błędnie i dlatego raz widać dzień wczorajszy a raz dzisiejszy? Zauważyłem to wczoraj na tablecie i na PC na chromie kiedy logując się widziałem czas podawany 2 godziny wcześniej przez serwer. Innym razem po zamknięciu przeglądarki, serwer podawał znów czas z wczorajszego wieczora.
Szerokości, przyczepności i zawsze tyle samo powrotów co wyjazdów.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości