UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Nowy styl forum - błędy i uwagi
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
smyro
Z drogi k****!
*****
Niezły klient


Liczba postów: 610
Dołączył: 24-10-2012
Post: #41
09-04-2014, 11:13

Ale u mnie nie ma, niestety screena nie dam bo mi coś PrtScn przestał screeny robić...
@e
ok mam, winowajcą był włączony...ETS2
[Obrazek: ERuVVyH.png]
Renault Premium 460DXi
i5-2500K | MSI P67A-GD55 (B3) | GTX 560 (970? ^^) | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 MHz | Corsair CX600 | Fractal Design Define R3 | Corsair H60 | LG 25UM65
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2014, 11:16 przez smyro.)
szybkie cytowanie
smyro
Z drogi k****!
*****
Niezły klient


Liczba postów: 610
Dołączył: 24-10-2012
Post: #42
09-04-2014, 15:47

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale to jest przy każdych podziękowaniach
[Obrazek: YJ6VhDM.png]
Renault Premium 460DXi
i5-2500K | MSI P67A-GD55 (B3) | GTX 560 (970? ^^) | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 MHz | Corsair CX600 | Fractal Design Define R3 | Corsair H60 | LG 25UM65
szybkie cytowanie
seba1912
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 68
Dołączył: 07-03-2014
Post: #43
09-04-2014, 16:54

A ja właśnie zauważyłem, że nie mogę podziękować. Wyskakują 2 okienka:
"an error had occured, please contact administrator" i "cannot convert 'xml' to object".
Używam przeglądarki Opera, ale taki sam problem występuje na tablecie z Androidem.
szybkie cytowanie
Rudy93
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 35
Dołączył: 26-10-2012
Post: #44
09-04-2014, 16:54

Mi wyskakuje error podczas dawania podziękowania, czyli nie tylko ty tak masz.
szybkie cytowanie
seba1912
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 68
Dołączył: 07-03-2014
Post: #45
09-04-2014, 16:57

O, podziękowanie jednak przyznane Wink Post wyżej. Czyli pomimo błędu podziękowania daje.
szybkie cytowanie
Lesiu106
SADOL
*
Użytkownik


Liczba postów: 451
Dołączył: 13-11-2012
Post: #46
09-04-2014, 17:10

Jest błąd przy dawania podziękowania, dodatkowo nie ma obrazka na podziękowania (po kliknięciu na "pokaż obraz" jest błąd 404)
500. post - 24.11.2013 - rok i 11 dni po założeniu konta tutaj ;p

Nowości ze świata motoryzacji oraz jej piękno. Polecam! (FB)
szybkie cytowanie
Riczko
Moders Team Poland
*
Użytkownik


Liczba postów: 65
Dołączył: 23-07-2013
Post: #47
09-04-2014, 17:16

Problem z logowaniem wrócił, mam tak samo jak Smyro.
Zapraszam: FLICKR
szybkie cytowanie
Piotrek
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 625
Dołączył: 12-08-2012
Post: #48
11-04-2014, 10:56

O obu rzeczach z podziękowaniami było pisane już po kilka razy
"Większość najlepszych pomysłów powstaje z frustracji. Z poczucia, że ja bym zrobił to lepiej"
Sir Richard Branson
szybkie cytowanie
kuba10105
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 202
Dołączył: 11-02-2013
Post: #49
12-04-2014, 08:18

Brak autologowania w google chrome na windows 7. Dla porownania na telefonie w operze mini dziala.
szybkie cytowanie
Goro
Żywa legenda forum
*****
VIP


Liczba postów: 418
Dołączył: 22-10-2012
Post: #50
12-04-2014, 09:45

@kuba10105: problem z Twoim systemem/przeglądarką.

Ja chyba od miesiąca jestem autologowany na identycznej konfiguracji.
szybkie cytowanie
smyro
Z drogi k****!
*****
Niezły klient


Liczba postów: 610
Dołączył: 24-10-2012
Post: #51
12-04-2014, 09:52

@Goro
To sie wyloguj i zobaczysz że nie ma autologowania, ja na żadnej przeglądarce nie mam Smile
Renault Premium 460DXi
i5-2500K | MSI P67A-GD55 (B3) | GTX 560 (970? ^^) | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 MHz | Corsair CX600 | Fractal Design Define R3 | Corsair H60 | LG 25UM65
szybkie cytowanie
Goro
Żywa legenda forum
*****
VIP


Liczba postów: 418
Dołączył: 22-10-2012
Post: #52
12-04-2014, 10:02

Proszsz...
[Obrazek: ybd9XWIl.png]
szybkie cytowanie
Vin Red
Weteran
*****
Niezły klient


Liczba postów: 278
Dołączył: 05-08-2013
Post: #53
12-04-2014, 10:07

(12-04-2014, 10:02 )Goro napisał(a): Proszsz...
[Obrazek: ybd9XWIl.png]

Faktycznie. Wystarczy wbić adres, który zaznaczyłeś na screenie i opcja do zapamiętania się pojawiła. Dzięki Smile
 WoTr
 Steam
 Eagles
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2014, 10:22 przez Vin Red.)
szybkie cytowanie
LimfaON
Pożeracz lodów!
*
Użytkownik


Liczba postów: 10
Dołączył: 21-01-2014
Post: #54
12-04-2014, 15:07

Styl fajny, ale mi przeszkadza szerokość forum, która nie wygląda zbyt ładnie na 22" monitorze. U mnie nie działa obrazek "Podziękuj"
Wykonuję skiny na ciężarówki i naczepy do ETS2. Więcej info na PW! Moje prace możesz znaleźć na Facebooku!
szybkie cytowanie
Piotrek
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 625
Dołączył: 12-08-2012
Post: #55
12-04-2014, 15:40

LimfaON, przeczytaj proszę powyższe posty.

Jeżeli chodzi o szerokość forum. Jest ona uzależniona procentowo. Jest to chyba 90% albo 85% szerokości ekranu.
"Większość najlepszych pomysłów powstaje z frustracji. Z poczucia, że ja bym zrobił to lepiej"
Sir Richard Branson
szybkie cytowanie
dino.pl
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 19
Dołączył: 24-10-2012
Post: #56
12-04-2014, 22:38

To może ustalcie stałą wartość. Bo to nie wygląda fajnie na dużym ekranie.
szybkie cytowanie
MirM
Siwy gracz :D
*****
Niezły klient


Liczba postów: 2,233
Dołączył: 26-07-2013
Post: #57
12-04-2014, 23:04

(12-04-2014, 22:38 )dino.pl napisał(a): To może ustalcie stałą wartość. Bo to nie wygląda fajnie na dużym ekranie.

@dino.pl

Mam duży monitor i rozdzielczość obrazu 1920x1200 i nie mam żadnego problemu z wyświetlaniem strony forum. Proponuję, byś problemu szukał w swoim komputerze i ustawieniach używanej przeglądarki internetowej.
Jak raportować błędy na mapie? - czytaj. Gdzie i jak wkleić game.log? - czytaj.
Masz problem z grą lub modami - pisz o tym na forum. Na PW w takich sprawach nie odpowiadam.
szybkie cytowanie
LimfaON
Pożeracz lodów!
*
Użytkownik


Liczba postów: 10
Dołączył: 21-01-2014
Post: #58
13-04-2014, 17:53

Tu nie ma problemu z wyświetlaniem forum, tylko ono jest tak rozjechane, że ciężko się z niego korzysta.
Gdyby forum miało stałą szerokość (powiedzmy 1280px) wyglądało by to ładniej na dużych monitorach.
Wykonuję skiny na ciężarówki i naczepy do ETS2. Więcej info na PW! Moje prace możesz znaleźć na Facebooku!
szybkie cytowanie
Piotrek
Administrator
*******
Administrator


Liczba postów: 625
Dołączył: 12-08-2012
Post: #59
13-04-2014, 18:04

Natomiast osobom, które mają np 1024 x 768 albo 1440 na 900 by się nie mieściło na ekranie.
"Większość najlepszych pomysłów powstaje z frustracji. Z poczucia, że ja bym zrobił to lepiej"
Sir Richard Branson
szybkie cytowanie
dino.pl
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 19
Dołączył: 24-10-2012
Post: #60
14-04-2014, 19:24

Na szczęście nie ma to jak Firefox Smile Dostosowałem sobie sam szerokość forum i dużo lepiej to wygląda.
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości