UWAGA!
Forum dostępne jest jedynie w formie Archiwum (tylko do odczytu). Zapraszamy na NASZ PORTAL

W przypadku decyzji o definitywnym zamknięciu forum zostanie ona podana z 7 dniowym wyprzedzeniem.

We wszelkich sprawach dotyczących forum prosimy kontaktować się z administracją pod adresem mailowym: forum [małpka] eurotrucksimulator2.info

Migacze w G27
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
falan
Adept
*
Użytkownik


Liczba postów: 13
Dołączył: 14-11-2012
Post: #1
29-03-2014, 11:35

Witam!

Szukam pomysłu na wihajster dla migaczy i np. retadera lub jak to jest o osobówkach włącznika wycieraczek. Nie chcę pajacować z przypinaniem pada na rzepy. Raczej zastanawiałem się nad zakupem jakiegoś taniego pada "na narządy" jakoś zmodyfikować analogi i zamontować do kierownicy tylko w sposób mało inwazyjny, żeby w razie "w" nie stracić gwarancji. Bawił się ktoś w takie "cuś"?
Miejsce na życiową mądrość! -> ... <-
szybkie cytowanie
Squido
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 2
Dołączył: 13-07-2013
Post: #2
13-05-2014, 18:01

Witam, wajchy od kierunkowskazów, lamp, wycieraczek istnieją. Dopowiem, że są to oryginalne od Logitech'a. Już mówię, z kąd to wiem: mianowicie mój kolega ma takie coś. Mówił, że jest w okolicy jakiś facet który to robi. Podobno zamawia je z Wielkiej Brytanii. Taki facet pojechał do mojego kolegi, rozebrał kierownicę. Potem (jest to potrzebne) zdjął manetki do zmiany biegów i w ich miejsca wstawił wajchy. Koszt to ok. 300zł.

No i jeszcze, przez taki montaż nie traci się gwarancji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2014, 18:03 przez Squido.)
szybkie cytowanie
bandurama
komputerek
*
Użytkownik


Liczba postów: 108
Dołączył: 07-01-2013
Post: #3
13-05-2014, 19:16

A do Logitech driving force gt też robi?
szybkie cytowanie
TheMrKarolus
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 940
Dołączył: 28-11-2012
Post: #4
13-05-2014, 19:26

@Squido Jakieś zdjęcia jak to wygląda?
szybkie cytowanie
Arkus_23
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 169
Dołączył: 23-07-2013
Post: #5
13-05-2014, 20:41

No ale jakby nie patrzeć traci się łopatki a w symulatorach się przydają
szybkie cytowanie
kuba10105
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 202
Dołączył: 11-02-2013
Post: #6
13-05-2014, 20:46

(13-05-2014, 20:41 )Arkus_23 napisał(a): No ale jakby nie patrzeć traci się łopatki a w symulatorach się przydają

W symulatorach wyścigów tak, w ets raczej nie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2014, 20:46 przez kuba10105.)
szybkie cytowanie
Arkus_23
Niezły Klient
*****
Niezły klient


Liczba postów: 169
Dołączył: 23-07-2013
Post: #7
14-05-2014, 14:16

No trzeba być nieźle nadzianym żeby kupować G27 dla jednej gry Big Grin Poza tym widziałem na filmikach że sporo osób ma przełączanie skrzyni jak jeżdżą w manualu właśnie na łopatkach.
szybkie cytowanie
topiq
Nowy
*
Użytkownik


Liczba postów: 3
Dołączył: 17-04-2014
Post: #8
14-05-2014, 14:32

Niekoniecznie Arkus, ja dorwałem używkę G27 sprawną za 400 zł + paliwo żeby dojechać do sprzedawcy, a na pewno się przyda do innych symulatorów. Jedyny feler, że śmierdzi fajami strasznie, bo poprzedni właściciel kopcił jak lokomotywa. Szukam po aukcjach zepsutej kiery żeby wymienić samą obręcz. Takie wajchy do kierunków i długich świateł fajna sprawa, ale za 300 zł dodatkowo mija się z celem. Ja mam kierunki pod łopatkami i daje radę. W końcu to tylko gra, ale kto bogatemu zabroni Wink Pozdrawiam.
szybkie cytowanie
MatriXeR
Mobilek
*
Użytkownik


Liczba postów: 89
Dołączył: 08-03-2014
Post: #9
22-05-2014, 21:12

Nie taki zly pomysl,zeby Logitech udostepnil takie dodatki do kierownic uwyrealniajace rozgrywke Wink
szybkie cytowanie




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości